Русначета тръгват на летен лагер в Приморско

приморско

Снимка: wikipedia.bg

Руски туроператори вече са направили запитвания за бази за детски лагери в Приморско. Това се похвалиха от морската община, която е представена на туристическата борса MITT в Москва. Не са малко запитванията и от страна на семейства, които сами организират лятната си почивка, както и към луксозни хотели 3 и 4 звезди, апартаменти и къщи от семеен тип.

Оказва се, че не само Черноморското крайбрежие представлява интерес за руснаците. Селският туризъм във вътрешността на общината и най-атрактивните места в района също са от значение при избиране на дестинация за лятна почивка. Най-голям интерес е проявен към музея на Лев Толстой в Ясна поляна.

Красивите лазурни плажове, древното културно-историческо наследство, екопътеките в Странджа, природните феномени, красивата природа, модерната инфраструктура и възможностите за разнообразяване на летния отдих са само малка част от информацията, която община Приморско предоставя в материалите си на борсата, преведени на руски език.

Предлага се и рекламен диск, чрез който човек може да придобие представа за уникалните места в общината от птичи поглед. Той може да бъде разгледан на място, но и да се отнесе у дома като сувенир.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *