Избраха България за най-добра дестинация за семейна почивка

семейна почивка

Снимка: flickr.com/ Roderick Eime

България бе избрана за най-добра дестинация за семейна почивка сред руснаците. По този показател страната ни изпреварва Хърватия, Гърция, Черна гора и самата Русия. Това стана по време на церемония в Москва, като наградата се дава от руското издание на National Geographic Traveler след допитване до читателите на изданието. Целта е чрез конкурса да се покажат най-добрите туристически направления, които се предлагат в Русия, съобщиха от българското туристическо министерство.

Гласуването за най-добра семейна дестинация е проведено онлайн на сайтовете на National Geographic и National Geographic Traveler между 8 септември и 6 ноември.
Общо категориите са 23, сред които „Плажен отдих“, „Семейна почивка“, „Ски-почивка“, „Екскурзионна почивка“, „Агротуризъм“, „Оздравителен туризъм“, „Най-добър гастрономически тур“, „Еко-почивка“, „Приключенски отдих“, „Откритие на годината“, „Екзотична почивка“ и др. В конкурса участват общо 60 страни.

Конкурсът National Geographic Traveler Awards 2016 се организира за шести път и отличава най-добрите туристически направления сред най-популярните в Русия видове почивка за 2016 г.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *