„Черен петък“ в туризма – промоции, ваучери, намаления на хотели

Черен петък

Снимка pixabay.com

Истерията по предколедното пазаруване е обсебила Европа. Черният петък наближава (25 ноември), а обикновено той дава старт на началото на т.нар. празнично пазаруване. Внимавайте обаче с изкусителните туристически лакомства, които са на път да ви залеят още следващата седмица.

Най-големият туристически оператор във Великобритания – Thomson, стартира промоционалните си кампании на 23 ноември. От сряда започва предлагането на промоционални кодове за почивки и круизи, които ще се получават след регистрация на сайта на оператора. Сделките ще се осъществяват и в интернет, и в магазините.

Club Med успя да реализира рекорден брой резервации през „Черния петък“ на 2015 г. и достигна до 274 процента ръст. Отстъпките за ваканции ол-инклузив, и то на „топли“ дестинации, спестяваха по 780 паунда, а намаленията за ски курортите бяха в размер на 500 паунда. Тази година се очакват минимум същите оферти.

Специализираният сайт за предлагане на почивки на море – On the Beach, ще предоставя отстъпки три дни преди „Черния петък“, като цените за хотели в континенталната част на Испания, Канарските острови, Балеарските острови, Турция и гръцките острови, ще бъдат намалени до 50 процента.

Virgin Holidays смята да организира целия „Черен петък“ в социалните медии. Намаленията са строго секретни, но все пак ще бъдат разкрити по време на големия ден в профила им в Туитър. Ако броят на хаштаговете се увеличи, пропорционално ще се увеличава и възможността за намаления.

Говорителят на Virgin Holidays заяви: „Старата поговорка, че нищо не си струва, ако става по лесния начин, я прилагаме на 100 процента – ние искаме ловците на изгодни оферти да се включат онлайн и да работят заедно, за да отключат невероятните отстъпки. Надяваме се тази инициатива да насърчи всички да влязат в Туитър през този „Черен петък“ и да се възползват от спечелването на евтина почивка“.

Thomas Cook обещава „големи сделки“ от големите авиокомпании. И съветва да проверяваме интернет сайтовете на British Airways и Ryanair. За феновете на круизните пътувания, престижната Celebrity ще предлага до 400 долара, които могат да бъдат изхарчени на борда за напитки. Промоцията ще приспада половината цена за втори гост на круиза.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *