Черен петък в театър „Българска армия“, билетите са на цена от 7 лева

Театър "Българска армия"

Снимка: Театър "Българска армия"

За поредна година театър „Българска армия” е подготвила специални коледни подаръци за зрителите си. На 25 ноември (Черният петък), 26 ноември (Черната събота) и 27 ноември (Обикновената неделя) касата на театъра ще продава билети за всички представления от афиша за ноември, декември и януари на цена от 7 лева. Намалението важи само за на спектакли продукция на театър „Българска армия“.

Ето какво може да гледате:

„ОТЕЛО” – спектакъл без излишни „финтифлюшки“, подобно на съвършено шлифован скъпоценен камък, сияещ със строга, но магнетична светлина. Историята на пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за любов, измама, ревност и смърт.

„ПИСМО ДО КАСАНДРА“ е история за двама влюбени разделени от война. Съдбовното писмото, което получава Вера от фронта, успява да събуди ясновидската й дарба, разкривайки като изтънчен психоаналитик истината, която нейният любим Жозе би искал да скрие от самия себе си.

„СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА” – комедийна история за двама пътуващи артисти – Щастливцев и Нещастливцев, които се озовават в имението на лелята на Нещасливцев, Гурмижка. Там стават свидетели на нелепи драми свързани с нейното богатство. Комедията носи една загадачност в интригите и живопистност в отношенията, което ни държи нащрек, подобно на онези филми със сюжет от провинциално британско имение.

„В ПОЛИТЕ НА ВИТОША” – драма написана преди повече от 100 години от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политическите интриги и проблеми актуални и до днес.

„ЙЕРМА” ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена,  за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието. В главната роля може да видите Радина Кърджилова.

„Декамерон“, „Колко е важно да бъде сериозен“, „Тайната вечеря на Дякона Левски“, „Ножица – трепач“, „Тартюф“, „Швейк“, „Секс, наркотици, рокендрол“, „Много шум за нищо“, „Завещанието на целомъдрения женкар“, „Да разлаем кучетата“, „Вдигай завесата“, „Откраднати разкази“, „Жената от морето“, „Една нощ с теб“, „Емигранти“, „Последни поръчки“.

ИЗБЕРЕТЕ ПОСТАНОВКА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ ТУК

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА www.tba.art.bg

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *