Слънчев бряг с приз за най-голям ръст в приходите

бхра грамоти

Снимка: СНЦ "Съюз на собствениците" Слънчев бряг

Курортният комплекс Слънчев бряг получи специален приз в категорията „За най-голям ръст на приходите от туризъм в българската икономика за 2016 г.”.  Това стана на официална церемония на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), която връчи годишните си награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. Наградата бе връчена на председателя на Управителния съвет на Съюза на собствениците Елена Иванова от министъра на туризма в оставка Николина Ангелкова и председателя на Управителния съвет на БХРА Благой Рагин.

„За цялостен принос в развитието на туризма на Българското Черноморие” – награда получи компанията „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД, концесионер на летищата във Варна и в Бургас. Призът бе връчен от Елена Иванова.

Специални грамоти и статуетки бяха връчени в още 30 категории, обхващащи всички аспекти на туристическия бизнес.

Вече 20 години на престижната церемония се избират носителите на най–големите и дългогодишни отличия в туризма,  които са част от най–успешното предприемачество.

За първи път през тази година награждаването се проведе в партньорство с Националното сдружение на общините в Република България.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *