Събират почитателите на крафт бира на първото по рода си изложение

крафт бира

Снимка: flickr.com

През последните години у нас започнаха да се появяват все повече малки пивоварни и така се оформи една истинска общност на почитателите на крафт бирите. Тенденцията съществува вече повече от две десетилетия в Западна Европа и Съединените щати, където занаятчийското пивоварство е на особена почит. Напоследък и в България се заговори все по-често за това приятно явление.

На 15 декември 2016 г. от 12:00 до 20:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс, ще се проведе  първото изложение за крафт бира. На едно място за пръв път се събират микропивовари от България и вносители на крафт бири, за да представят продуктите си пред най-запалените ценители.

По време на Craft Beer Taste ще разберете любопитни детайли за сервирането и консумацията на крафт бирите, ще научите защо няма сезони за крафт бирата и какви са разликите в стиловете и произхода на крафт бирите от България и света.

За да представят занаятчийските си продукти, в изложението ще участват най-добрите български микропивовари и вносители на крафт бири у нас.

Организаторите уточняват, че дегустацията е с билет за вход, който струва 12 лв. и срещу него получавате 10 талона. Допълнителни талони за дегустация могат да се купуват на касата на събитието.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *