Happy New Year ‘TWO’ you! – къде можем да посрещнем Нова година два пъти

нова година, 2017, заря

Снимка: pixabay.com

Happy New Year ‘TWO’ you! Къде можете да посрещнете новата 2017 година два пъти? „Дейли Мирър“ разказва за географските възможности на няколко точки на Земята. Експертите на Travelzoo също помагат с информация за най-нетърпеливите. Разбира се, най-вероятно ще имате нужда от печалба от лотарията или да разчитате на заплатата на футболист от Висшата лига, за да реализирате тази новогодишна мечта.

Ръководителят на Окланд в Нова Зеландия първо посреща тук 2017 г., а след това предприема 4-часов полет до другата страна на островите Кук, където ще има време за кратка дрямка преди да отброи секундите до настъпващата година. Второто посрещане на Новата година е възможно в Аваруа.

Швеция и Финландия са съседни държави, но имат един час разлика заради часовите зони. Може да започнете партито в Муонио на финландския остров Лапландия, след това да пресечете реката до Муодосломполо в шведската част на Лапландия и да повторите празника.

Ако наистина искате да впечатлите приятелите си, има един остров в реката, който е точно на границата между двете държави. Така че точно в полунощ може да стоите с единия крак от шведската страна, а с другия крак, от финландската част на острова.

В САЩ има няколко часови зони, така че можете да посрещнете Нова година на плажа в Порт Сейнт Джо, след което да хванете безплатен транспорт до Мексико Бийч за по-дълго празнуване. Местното време е с един час назад, в сравнение с часовия пояс в Порт Сейнт Джо. Подобно празнуване можете да осъществите първо в Лейк Хавасу Сити в Аризона и след това в Калифорния.

Подобно на скандинавците, Португалия и Испания имат един час разлика във времето. Travelzoo предлага новогодишният ви купон да започне от бар на покрива в Бадахос, Испания, след което да хванете такси за 20 минути до Елвас в Португалия, за да продължите с празненството.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *