Пилот поздрави пътниците по време на полет в САЩ, пиели всякакъв алкохол

самолет

Снимка pixabay.com

Пилот направи специално изявление в края на вътрешен полет в САЩ. Вместо да пожелае на пътниците безопасно следващо пътуване, той ги похвали за способностите им да пият всякакъв алкохол и да изядат цялата храна на борда. Капитанът на самолета Southwest Airlines поздравил всички и дори им пожелал да продължат да пият алкохол на борда.

Още по-впечатляващото е, че полетът е вътрешен за САЩ, като изходната точка е бил Оукланд, а полетът е продължил до Канзас Сити. Това е отнело три часа и 20 минути. На борда имало предимно американски футболни фенове, споделя спортният журналист Джими Дъркин, който бил на борда на самолета.

Това довело до известно объркване, защото всички потребители, прочели статуса на Дъркин в Туитър, са си помислили, че играчите са се напили безпаметно преди мача. Журналистът обаче веднага ги успокоява, като уточнява, че алкохолът е бил за феновете, а не за играчите. Въпреки изпития алкохол на борда, атмосферата не била особено шумна. Около 143 пътници са пътували на борда на Боинг 737-700.

Това не е първият случай, в който пилот внася смут от пилотската кабина. През месец октомври пилот на Qantas, който летял към Лос Анджелис, предложил брак на приятелката си от пилотската кабина, но всички пътници станали свидетели от предложението му.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *