Пътници в полет на Ryanair бяха изненадани с импровизиран концерт на борда

ryanair, самолет

Снимка: en.wikipedia.org

Невероятен късмет е да се окажете на полет на Ryanair сред музиканти, които с интрументите си развеселяват кабинния екипаж по време на полет. Пътник на един такъв полет е заснел кратко клипче в самолет, пътуващ от Копенхаген до Дъблин. На кадрите се вижда как няколко музиканти изведнъж вадят музикалните си инструменти и започват изпълнение на традиционна ирландска музика.

Голяма част от пътниците незабавно са извадили мобилните си телефони, за да документират случващото се около тях. Всички се присъединяват с бурни ръкопляскания към импровизирания концерт. Видеото показва как дори един човек от екипажа се включва в представлението. Стюардесата дава инструкции по интеркома, което е довело до моментна пауза, но след това концертът продължава. Когато завършват своя концерт, целият самолет избухва в аплодисменти.

Това не е първият случай, в който пътници са ставали свидетели на импровизиран спектакъл по време на полет. По-рано тази година квартет е свирил по време на полет от Ню Орлиънс до Индианаполис, за да развесели хората, отчаяни след силно закъснелия полет. Всичко започнало, когато стюардеса казва на пътниците, че ще имат пет часа престой. Когато усещат, че туристите са разочаровани, музикантите правят импровизиран концерт.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *