Театър „Българска армия“ с билети по 7 лв. през декември, януари и февруари

Театър "Българска армия"

Снимка: Театър "Българска армия"

За поредна година театър „Българска армия” дава възможност на своите зрители да се насладят на коледни и новогодишни подаръци, които не се ограничават само до празничните дни през декември, а могат да бъдат отворени и споделени през януари и февруари.

През последните дни на декември – 27-и, вторник , 28-и, сряда , 29-и, четвъртък и 30-и, петък, касата на театъра ще продава билети за всички представления от афиша, като намалението важи само за постановки, продукция на „Българска армия“.

В театър „Българска армия” може да гледате:

„ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР”  е романтична комедия  с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на самия Дон Жуан.

„ОТЕЛО” – спектакъл без излишни „финтифлюшки“, подобно на съвършено шлифован скъпоценен камък, сияещ със строга, но магнетична светлина. Историята на пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за Любов, Измама, Ревност и Смърт.

„ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ“ – Действието се развива в една единствена нощ -преди обесването. Нощ, в която Левски ще изповядва сам себе си, а зрителят ще се опита да намери отговор на стряскащите и до днес въпроси за предателството, за идеалите, за цената на свободата.

„ДЕКАМЕРОН” – сластен, предизвикателен и на места неприличен (според баба Ви) комедия на Джовани Бокачо, който гарантирано ще отвори сетивата Ви за още, и още театър!

„В ПОЛИТЕ НА ВИТОША” – драма написана преди повече от 100 години
от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на историческата любовна история на Явор и Мина, вплетена в политически интриги и проблеми актуални и до днес.

„МНОГО ШУМ ЗА НИЩО“ е гениалната комедия на Уилям Шекспир, която вече 20 години се радва на голям зрителски интерес на сцената на театър „Българска армия“.

„СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА” – комедия, разкриваща съдбата на унизения артист в една действителност твърде близка до нашата, но за щастие разказана като увлекателна приказка. Спектакълът ви повежда в история на двама пътуващи артисти, които стават свидетели на нелепи драми.

Също така „ТАРТЮФ“, „ПИСМО ДО КАСАНДРА“, „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН“, „ЕМИГРАНТИ“, „ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК“, „ЕДНА НОЩ С ТЕБ“, „ЙЕРМА“, „ЖЕНАТА ОТ МОРЕТО“, „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА“, „ОТКРАДНАТИ РАЗКАЗИ“, НОЖИЦА-ТРЕПАЧ”, „ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА“, „СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОЕКЕНДРОЛ“, „ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ“, „ШВЕЙК“, „ДА ИГРАЕШ ЖЕРТВАТА“.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *