Гарантирани отстъпки за билети от EasyJet, ако резервирате от 22 декември до 31 януари

easyJet

Снимка pixabay.com

Има гарантирани отстъпки в цените за пътници на авиокомпанията EasyJet, които резервират лятната си почивка между 22 декември и 31 януари. Всеки, който направи резервация на стойност 800 британски лири или повече, ще получи 40 паунда отстъпка от цената на билетите. Пътниците, които похарчат над 1200 паунда, ще получат 100 паунда отстъпка. Но… както винаги с отстъпките, има уловка – резервациите трябва да бъдат направени за училищна ваканция. Офертата е валидна за полетите от 1 май до 28 октомври 2017 г.

Авиокомпанията е договорила допълнителни оферти с множество хотели в цяла Европа. Това означава между 10 и 30 процента по-евтини нощувки. Допълнителните хотелски отстъпки се предлагат за всички, независимо от стойността на тяхната резервация. Офертите не са само за 3-звездни хотели – има предложения и за хотели с 4 и 5 звезди.

Други изгодни предложения на EasyJet включват ваканция със седем нощувки в 5-звезден хотел в Кипър за 440 паунда на човек. Това включва настаняване на полупансион в луксозния хотел Анабел в Пафос, разположен на минути от плажа. Хотелът разполага с открит басейн, сауна, СПА, фитнес зала, тенис корт и четири отделни бара.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *