Мечи Чал открива сезона на 24 декември

сняг, зима, скиори, зимен туризъм, туризъм

Снимка: www.pexels.com

Ски зона Мечи Чал отваря на 24 декември, в навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово. С това се дава старт на съвместната програма между Пампорово и Мечи Чал – 2 ски зони, 1 лифт карта.

Още от 08:45 часа лифт „Мечи Чал“ стартира с извозването на най-нетърпеливите да се спуснат първи по пистата, а от 11 часа на долна станция на лифта ще бъде направен водосвет за здраве.

От тази събота, всяка закупена лифт карта за Пампорово ще предоставя възможност и за ползване на лифтовите и влекови съоръжения в ски зона Мечи Чал, както и ски шатъл бусовете, които ще осъществяват връзката помежду им по график.

Ски бусовете ще тръгват от 08:30 часа от ски центрове №2 Малина (Пампорово) и №5 Мечи Чал (Чепеларе) и ще продължат да извозват туристите между ски зоните до 16:45 часа, като достъпът и превозът ще е възможен само за туристите, които имат закупена валидна лифт карта или билет за някоя от двете ски зоните.

Цената на дневните лифт карти за ски зона Мечи Чал от 24 декември ще бъде 39 лева за възрастен и 24 лева за деца. А цената на лифт картата 2в1, която е валидна за ски зона Пампорово с достъп до Мечи Чал, от 19 декември е на стойност 55 лв. за възрастен и 33 лв. за деца.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *