Три англичанки се озоваха сами на борда и пътуваха като рок звезди в частен самолет

Facebook/Heathrow Airport

Три англичанки се озовали сами на борда на самолет, пътуващ от Гибралтар до лондонското летище „Хийтроу“. На 18 декември Лаура Стивънс, Сара Хънт и Лори-Лин Уалър споделят близо 3-часов полет сами в самолета. Благодарение на уникалната случайност, те са имали шанса да изпитат това, което изпитват пътуващите в частен самолет.

Приятелките трябвало да летят обратно към Великобритания в 17.20 часа след тридневна обиколка, но преди да пристигнат на летището, проверили полета си в интернет. От там разбрали, че той ще се забави с три часа, затова решили да отидат до летището по-късно. Когато пристигнали на аеропорта, те били качени на по-ранен полет.

„Ние бяхме единствените хора в салона за заминаващи“, разказва Лаура пред „Дейли Експрес“. „Тогава споменахме пред служителите на летището, че се надяваме да купим подаръците за семействата ни от летището, и персоналът отвори магазините, така че да успеем да купим всичко необходимо. Усещането беше все едно сме наели летището само за себе си.

„Служителите на British Airways се отнасяха с нас все едно сме рок звезди по време на турне. Кабинният екипаж ни позволи да си направим снимки в пилотската кабина и ни сервира шампанско и безплатна храна. И всичко това само срещу закупен билет от 80 паунда за икономична класа“, разказва Лаура.

Когато самолетът се приближил към крайната си точка, щастливките си направили снимки за спомен с целия екипаж.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *