British Airways със специални оферти, ако закупите билети до края на януари

Барбадос

Снимка pixabay.com

Британската авиокомпания British Airways предлага различни промоции до повече от 100 дестинации за морска и зимна ваканция. Ако резервирате полет от Лондон до Ню Йорк през февруари, ще ви струва 479 паунда с три нощувки в хотел и включени такси за настаняване. Най-добрата оферта за лятна почивка е до Барбадос за 499 паунда на човек с включен самолетен билет и седем нощувки.

Посещение на тематичния парк в Орландо през месец март ще ви струва 499 паунда, с включен самолетен билет и 7 нощувки. Офертите за дълъг уикенд в Рим също са повече от съблазняващи.

Ако решите да посетите Вечната столица през февруари, можете да се възползвате от най-изгодната оферта – 99 паунда за самолетен билет и хотел. Полет от британската столица до Менорка през месец май ще струва на желаещите да се възползват от офертата 159 паунда, с включен самолетен билет и седем нощувки.

British Airways лети от 25 различни летища във Великобритания и предлага промоционални оферти за двупосочни билети. Продажбите ще продължат до 31 януари 2017 г., а пътуванията трябва да бъдат реализирани от месец февруари до края на лятото.

Полети до популярната туристическа дестинация Малага в Коста дел Сол се предлагат за по-малко от 38 паунда в едната посока. Клиентите на авиокомпанията, които ще летят през месеците януари, февруари и март, могат да се възползват от по-малки намаления, докато туристите, които планират да пътуват между април и октомври, могат да платят по-малко от 42 паунда за еднопосочен билет.

Повечето обявени промоционални оферти са за двупосочен билет с включени 7 нощувки в хотели за икономична класа. Полетите са от летища в Лондон.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *