Norwegian Air пуска билети от Единбург до Ню Йорк за 60 британски лири

ню йорк

Снимка: en.wikipedia.org

Звучи абсурдно евтино, но от лятото на 2017 г. самолетните билети от Единбург до Ню Йорк могат да са под 60 британски лири. Norwegian Air обяви супер ниски цени от 56 паунда за самолетен билет. Ниските цени са възможни благодарение на новите самолети Боинг във флота на авиокомпанията, които използват ефективно горивото.

Къде е уловката? Ще трябва да летите от летище „Единбург“ до второстепенно летище в Ню Йорк и ще трябва да платите допълнително за багажа си, кетъринга на борда и избора на място в самолета.

„Нашите самолети са много, много високо ефективни. Ние имаме напълно различен флот от други авиокомпании. А Боинг 737MAX е с много модерен двигател“, подчертава Бьорн Кьос, директор на базираната в Осло авиокомпания.

Шест нови Боинга 737MAX ще бъдат придобити от Norwegian Air през месец април 2017 г. До Единбург можете да стигнете лесно с влак, тръгвайки от Лондон. Цената с предварителна резервация на билета може да ви струва 25 паунда, а пътуването отнема около четири часа.

В момента Norwegian Air има полети от летище „Гетуик“ до Ню Йорк за 179 паунда за еднопосочен билет. Офертата ще е валидна в следващите три месеца. Допълнителните такси за багаж варират в зависимост от сезона, но като цяло за международен полет се заплащат допълнително около 40 паунда.

По-рано този месец Norwegian Air съобщиха, че ще увеличат с 50 процента полетите си между Великобритания и САЩ през следващото лято, след като са й били предоставени допълнителни права за полети. Авиокомпанията разработва маршрути от ирландски градове като Корк, Дъблин и Шанън.

Norwegian Air се конкурирар с исландската авиокомпания Wow air, която вече предлага ниски цени на самолетните билети от Единбург до Ню Йорк, които започват от 139 паунда.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *