Дебют за Евелин Костова в Театър „Българска армия“

Евелин Костова

Снимка: Театър "Българска армия"

Евелин Костова влиза да играе в комедийното представление „Много шум за нищо“ на сцената на театър „Българска армия“. Тя завършва НАТФИЗ през 2016 г. в класа на проф. Стефан Данаилов. Освен театралните изяви на Евелин, зрителите я познават и от малкия екран с участията й в сериалите „Столичани в повече“, „Къде е Маги“, „Секс, лъжи и телевизия“.

В постановката „Много шум за нищо“ младата актриса се превъплъщава в ролята на Маргарита. През годините са я играли Стефания Колева, за която този образ е бил дебют в театър „Българска армия“, и Десислава Касабова.

Комедията на Уилям Шекспир продължава да вълнува публиката вече 20 години от сцената на Военния театър. Режисьор е Красимир Спасов – доайенът на българската режисура, който през ноември отбеляза своя 75-годишен юбилей и 50 години творческа кариера.

Над 200 000 зрители са се любували на майсторството на няколко звездни актьорски екипа, които си предаваха образите на влюбени. Днес в „Много шум за нищо“ участват Евелин Костова, Иван Радоев, Гергана Данданова, Анастасия Ингилизова, Деян Георгиев, Ненчо ИлчевАлександър Дойнов, Георги Къркеланов, Мирослав Косев, Милен Миланов, Мимоза Базова, Калин Иванов, Георги Новаков, Мирослав ПашовСтойко Пеев, Йордан Ръсин.

Всички, които искат, могат да гледат „Много шум за нищо“ на 11 януари и 3 февруари. Тук може да видите целия афиш на театъра за месец януари.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *