MIDALIDARE – ROCK IN THE WINE VALLEY събира фенове на рока в България

MIDALIDARE - ROCK IN THE WINE VALLEY

Снимка: MIDALIDARE - ROCK IN THE WINE VALLEY

През 2017-а пътят на рока ще заведе феновете в долината на виното. В партньорство с Bulgarian Live Music –  организатори на емблематичния Kavarna Rock Fest за 2013-2015г., Мидалидаре ще създаде пресечна точка между качествената музика и традицията на добрите вина. Голямото рок събитие ще се проведе в началото на лятото на 9, 10 и 11 юни.

„Сред групите ще видим както световноизвестни, така и банди от България. Съвсем скоро ще обявим и някои от най-интересните имена. Фестивалът ще предложи на хората възможност да споделят вълнуващи моменти със семействата и приятелите си. Очакваме съчетанието от невероятната природа, рок музика от висока класа и среща с разнообразните вкусове на вината на избата, да създадат едно различно преживяване“, споделя Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.

ROCK IN THE WINE VALLEY ще се проведе в село Могилово, на територията на Midalidare Estate. Всеки, закупил двудневен билет, може безплатно да се възползва от винената разходка „Пътят на виното“, да разгледа музея на виното и да участва в специално създадени разнообразни атракции.

Ще бъдат обособени специални места за палатки, каравани и кемпери. Феновете, които предпочитат хотелски уют, ще могат да се настанят в гр. Стара Загора и района, които като „приятели на фестивала“, ще предлагат специални фестивални цени на всеки притежаващ билет.

MIDALIDARE - ROCK IN THE WINE VALLEY

Share

2 comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *