Qatar Airways с промоция – два билета на цената на един

Qatar Airways, самолет

Снимка: pixabay.com

Клиентите на Qatar Airways мога да се възползват от изгодните оферти на авиокомпанията и кампанията й „Фестивал на пътешествията“. Желаещите да пътуват могат да се сдобият с два билета на цената на един. Промоцията важи до 16 януари, като периодът на пътуване трябва да се извърши до 15 декември тази година.

Също така до две деца, на възраст до 11 години, могат да пътуват безплатно, стига да са придружени от двама възрастни.

От компанията посочват, че предложенията са валидни за всички полети на Qatar Airways, както и на партньорските полети с Royal Air Maroc и British Airways, с изключение на полетите от и до Катманду в икономическа класа, от и до Краби в икономическа и бизнес класа и полетите от и до Монреал в Бизнес класа. Също така е възможно местата да са силно ограничени за дати 15 юни – 1 юли, 15 август – 10 септември, когато е пикът на сезона.

Намаленията са валидни за двупосочни пътувания в икономическа и бизнес класа. На полети, на които бизнес класа не е налична като конфигурация, офертите са валидни за пътуване в първа класа, уточняват от авиопревозвача.

От компанията предупреждават, че промоцията важи за резервации на страницата на компанията, а за билети, закупени от туристически агенции или офиси на Qatar Airways, е възможно да ви бъде начислена такса обслужване.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *