„България Ер“ превозва безплатно ски и сноуборд екипировка до края на март

ски, ски екипировка, планина, сняг

Снимка: freegreatpicture.com

В разгара на сезона „България Ер“ предлага безплатен превоз на ски и сноуборд екипировка по всички свои директни дестинации при пътуване до 31 март 2017 г. Всеки пътник може да добави към багажа си безплатно  един чифт ски, щеки и ски обувки или сноуборд и екипировка за него.

Освен безплатния превоз на ски или сноуборд, в цената на самолетните билети са включени всички летищни такси, ръчен багаж до 10 кг, чекиран багаж до 23 кг, чекин, кетъринг на борда.

Националният превозвач предлага и  допълнителна услуга – безплатен избор на място в самолета. По този начин всеки, който закупи билет на компанията  може сам да избере къде да бъде настанен.

Лоялните клиенти на авиокомпанията, които са част от програмата Fly More и са натрупали достатъчен брой бонус точки , могат да се възползват и от редица отстъпки и преференции – допълнителен безплатен багаж до 10 кг, безплатен самолетен билет,  пътуване в бизнес класа и много други.

Share

2 comments

  • Най-добрата компания е това. Никога не са ми направили проблем за багаж или от друго естество. Плащаш си веднъж билета и получаваш всичко, от което имаш нужда и най-вече спокойствие и сигурност. Нещо, което друга авиокомпания не успя да ми предостави. И винаги искат луди пари за превоз на спортна екипировка, което е неоправдано безумие.

  • Това е страхотна новина и вярвам че много феновете на зимните спортове ще се възползват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *