Пловдив с огромна популярност на туристическата борса в Истанбул

пловдив

Снимка: Министерство на туризма

Дестинация Пловдив е все по-предпочитана от турските туроператори и туристи, както и от представителите на туристическия бранш от други държави. Доказателство за това е третото поредно участие на общината в рамките на щанда на Министерството на туризма на туристческата борса EMITT в Истанбул, Турция, където Пловдив е обект на особено внимание от страна на изложители и посетители.

Туроператори, туристически агенти, журналисти и други представители на туристическия бранш от Европа, Азия и САЩ споделиха в разговори с представители на общинското предприятие „Туризъм“ – Пловдив своите предварителни намерения за посещение на града и България.

Огромен е интересът към 9-ото издание на Международната среща за туризъм, организирана от община Пловдив, която предстои да се проведе в града от 4-ти до 7-и октомври 2017. Много от посетителите отправиха конкретни запитвания, свързани с престой от един до три дни в града по линията на културния, събитийния и хазартния туризъм.

Туристическото изложение ЕМIТ бе открито на 26-и януари и ще може да бъде посетено до неделя 29 –и януари в панаирните палати на Тюияп, Буюкчекмедже в Истанбул.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *