Ryanair с полети на ниски цени от Варна

ryanair, самолет

Снимка: en.wikipedia.org

Ryanair започва полети и от Варна. Новата дестинация на нискобюджетната компания е летище „Шарлероа“ в Брюксел. Полетите ще се извършват два пъти седмично, съобщиха от „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“.

Полетите започват от октомври и ще се извършват два пъти седмично. Това ще осигури 35 000 пътници годишно на летището в морската ни столица.

По повод своя нов маршрут от България компанията пуска в продажба билети в мрежата си от полети в Европа на цени, започващи от 9,99 евро за пътуване през февруари и март, които могат да бъдат резервирани до полунощ в петък, 10 февруари.

„Ryanair има удоволствието да съобщи, че ниските цени пристигнаха във Варна, нашето трето летище в България, с новия си маршрут. Нашата линия до Брюксел ще бъде идеална възможност както за семейни пътувания, така и за отдих, а билетите скоро ще бъдат в продажба.

Клиентите на Ryanair могат да очакват още по-ниски цени на билетите, ако  направят предварителна резервация за зимата на 2017 г., така че никога не е имало по-добро време за резервация на нискотарифен полет на Ryanair. Ние призоваваме всички клиенти, които желаят да резервират своите зимни ваканции за  2017 г. да го направят сега на интернет страницата на Ryanair.com“, съобщава Денис Барабас, мениджър „Маркетинг и продажби“ в Ryanair.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *