„България Ер“ със 72-часови оферти на самолетни билети до 1 април

самолет, българия ер

Снимка: Бългаия ер

От днес националният превозвач „България Ер“ пуска промоции на самолетни  билети. До 1 април включително, авиокомпанията ще изненадва пасажерите си с ниски цени на еднопосочни билети до Амстердам, Франкфурт, Берлин и Лондон. За всяка дестинация те ще са в продажба по 72 часа.

До 24 март всеки може да резервира билет от София до Амстердам за 79 евро и може да пътува с него до 30 април.

Три дни след първата оферта започват други две 72-часови промоции.

Само между 27 и 29 март еднопосочните билети от София до Берлин ще бъдат на крайна цена от 49 евро, а тези до Франкфурт ще струват 69 евро. Пътниците ще могат да ги използват до 30 април.

Последната част от кампанията ще стартира на 30 март и ще е активна до 1 април включително. В този период „България Ер“ ще предлага еднопосочни самолетни билети от София до Лондон за 69 евро. Пасажерите трябва да ги използват до 30 април.

Цените на промоционалните билети са същите и за пътуване от съответния европейски град до столицата ни. Те са подходящи за кратки екскурзии или бизнес пътувания, тъй като в стойността им се включва 1 бр. ръчен багаж до 10 кг.  Чекиран багаж може да бъде добавен допълнително срещу 20 евро в посока. Разбира се, традиционно в цените се включват и всички летищни такси, кетъринг на борда, избор на място в самолета и чек ин.

Share

2 comments

  • Не са никак лоши тези оферти, замислих се. Амстердам го препоръчвам, ходих миналата пролет, уникален град, уникална атмосфера.

  • Браво! Много хора ще се възползват от промоцията и ще я следят. Надявам се и аз да успея да се вредя за полет до Амстердам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *