Air France с допълнителни полети през пролетта

самолет ер франс 1

Снимка: Air France

Air France планира да увеличи честотата на своите полети на средни разстояния до и от няколко европейски и северноафрикански дестинации. В периода между април и юни компанията ще изпълнява 138 допълнителни полета.

В събота, от 8 април и Великденските празници, 24 допълнителни полета ще бъдат изпълнени до Мадрид, Маракеш, Неапол и Рим, което представлява увеличение на капацитета по тези дестинации с 15%.

От 24 до 31 май 20 допълнителни полета ще бъдат изпълнени до Барселона, Флоренция, Мадрид, Рим и Стокхолм, което представлява увеличение на капацитета по тези дестинации от 7%.

-През юни 94 допълнителни полета ще бъдат изпълнени до Барселона, Мадрид и Стокхолм, което представлява увеличение на капацитета по тези дестинации с 12%.

Тези нови предложения на групата Air France-KLM, са в съответствие със стратегията на офанзивния проект Trust Together. Растежът на флота, в съчетание с по-интензивното използване на самолетите, позволява оптимизиране на разписанието на полетите, за да се отговори на по-високото сезонно търсене.

 

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *