Специални винени курсове по време на Midalidare, Rock in the wine valley

Midalidare мидалидаре

Снимка: Midalidare Wine

Първият фестивал в долината на виното наближава. На 09, 10 и 11 юни в Midalidare, Rock in the wine valley ще видим W.A.S.P, Gotthard, Udo Dirkschneider и DORO. Освен музиката организаторите от Bulgarian Live Music и Midalidare Estate подготвят различни атракции и преживявания за посетителите на феста. Едно от тях ще са специалните винени курсове, водени от Юлия Костадинова – главен редактор на DiVino.bg, доц. Христо Спасов, ръководител катедра “Технология на виното” от Университета по хранителни технологии, както и енолозите на винарната Александър Алексиев и Николай Катеров. В дните събота и неделя (10 и 11 юни), ще се проведат няколко лекции:

Първи стъпки във винопроизводството

(Tема за начинаещи любители на виното, лектор: доц. Христо Спасов, ръководител катедра “Технология на виното” от Университета по хранителни технологии, Пловдив)

Виртуална разходка из Мидалидаре Естейт

(Tема за начинаещи любители на виното, лектори: Александър Алексиев и Николай Катеров, енолози на Мидалидаре Естейт) – дегустация на последни бутилки вина от изчерпани реколти;

Хитът на сезона се нарича… розе!

(Тема за начинаещи любители на виното, лектор: Юлия Костадинова, DiVino)

Методи за дегустация и оценка на виното

(Tема за напреднали любители на виното, лектор: доц. Христо Спасов, ръководител катедра “Технология на виното” от Университета по хранителни технологии, Пловдив)

Пенливите вина – специални по природа

(Тема за напреднали любители на виното, лектор: Юлия Костадинова, DiVino)

 

Пълната информация за винените курсове можете да откриете на http://midalidarerock.bg

  • Телефон за резервация + 359 894 322 151 или на rock@midalidare.bg
  • Всяка група е с 25 места.

 

Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–          70 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–          80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–          50 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–          60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *